Konyhablokk minimál stílusban

Ennél a konyhabútornál a napjainkban divatos és minimalista stílusú bútoroknál előszeretettel alkalmazott magasfényű akril anyagot használtam kiegészítésként. A konyhabútor felső elemeinek az ajtajai, a lábazat és az oszlopos konyhablokk duplungolt élei készültek magasfényű akrilból. A bútor egy igen közkedvelt, wood line nevű anyagból készült. Színe fehér, lilás színű árnyalattal, melyhez a megrendelő kifinomult ízléssel egy padlizsán lila színt választott. Ebből a színből készültek az akril elemek. A konyhablokk duplungolt éleire a magasfényű akril, egy speciális eljárással és technikával lett rádolgozva. Így egyedi hatást értem el a bútorlap és az akril találkozásánál. Ebben konyharészben helyet kapott a sütő, a mikró, és egy nem beépíthető hűtőszekrény is. Mindemellett a konyhai vizesblokk csöveit is sikerült úgy eltakarnom, hogy azmellett még bőségesen maradt pakolóhely is.
Összességében a megtervezett és legyártott konyhabútor blokk, szimetrikus és esztétikus összképet mutat.

Minimál stílusú nappali bútor

Az itt bemutatott nappali bútort egy nagyon kedves fiatal házaspár megrendelésére készítettem. A már elkészült bútorról a megrendelés előtt kaptam egy képet, hogy kinézetre és méretre ilyet szeretnének kis módosításokkal, a szín és elrendezés tekintetében. Ez a bútor woodline creme bútorlapból és padlizsán lila magasfényű akrilból készült. Szélessége 320cm, magassága 190cm, mélysége 50 és 45cm. Igyekeztem az arányok megtartásával megtervezni és felépíteni a bútort.
Az általam elkészített bútor, igény szerinti anyagfelhasználástól függően, az eredeti ár egyharmada, akár egynegyede is lehet.
Az eredeti bútor képe és ára, itt megtekinthető: KLIKK